Choklad och bananmuffins

Till skillnad från det mesta, det här receptet har jag sällan misslyckats med, en klar favorit!
 
Torra ingredienser:
2.5 dl glutenfritt mjöl (exempelvis Lailas gula)
0.5dl sojamjöl (eller rismjöl)
3tsk maizenar
0.5dl kakao
3tsk bakpulver
2tsk vaniljsocker
ev: 75g krossad mjölkfri mörk choklad
 
Blöta ingredienser:
50g smält margarin
2dl socker
2.5dl havremjölk/sojamjölk eller rismjölk
2-3 mogna bananer
 
1. Mixa blöta ingredienser i mixern
2. Blanda torra ingredienser och tillsätt sedan dem i mixern och kör några varv.
3. Häll i muffinsformar
 
Grädda i 200grader i ca17 minuter
Recept äggfria, mjölkfria, laktosfria, glutenfria, muffins chokladmuffins Permalink0
Till top