Grillkorv!

Kan man göra köttbullar så kan man naturligtvis även göra korv!
 
De här korvarna är gjorda på en tetrapak blandade bönor och smaksatta med
tomatpuré, paprikapulver, cayennepeppar och en gnutta Reese Hickory Smoke (rökarom).
 
Stek på en plåt i ugnen i 175 grader i 30-40 minuter.
 
Går utmärkt att frysa och ta fram till spontana grillpartaj!
 
Tips: Stek inte i stekpanna, då är det lätt att de går sönder.  Om du lägger dem på grillen så
linda lite folie runt dem för säkerhetsskull.
 
Senap och ketchup kan man äta som glutenfri vegan. Var lite försiktig med
torkad lök, där man får granska innehållsförteckningen efter gluten.
 
Det går utmärkt att göra korvbröd efter recept på glutenfri fralla som finns på baksidan av
mjölmixpaketen.
 
 
 
 
 
 
 
Till top